For you
REACTIES
Plaats hier je reactie bij een foto:
Om een reactie te kunnen plaatsen is het noodzakelijk ingelogd te zijn, eenmalige registratie is verplicht.
Registreren

 
BLOGS | 
  terug   

Favoriete items scoren bij Cream PR
Ik was gisteren nog even bij Cream PR. Die hebben echt een geweldige showroom! Vanaf oktober hangt het daar alweer vol met zomeritems, nu kwam ik nog even snel de winter goodies doornemen! Ik check natuurlijk altijd meteen ook even wat ik zelf dit seizoen nog in m' n kast zou willen hebben hangen. Ideaal die PR bureaus, bij Cream hangen bijvoorbeeld 40 merken! Zó snel zoveel complete collecties doorkijken lukt me niet tijdens een dagje winkelen!

Roel hielp een handje en spitte al snel een aantal geweldige items tevoorschijn. De sjaal met doodshoofdjes en de (fake)bontjas, beide van het Deense label Second Female, en de stoere ketting met spartelende vis van Just Female vond ik alle drie even geweldig. (zie foto's hierboven).

Ook doet Cream de PR van EMU Australia. Het geweldige Australische label met heerlijke laarzen van schapenbont. Ik heb ze zelf ook in verschillende varianten voor komend seizoen. En nee het zijn geen nep-Uggs, welke Pamela tot een ware hype heeft weten te bombarderen, de roots van dit label gaat jaaaaren terug. De wortels van EMU (spreek uit als 'eem-you') Australia voeren terug naar de wol-, vee- en graanstreek Geelong (Australië), waar Gordon Jackson in 1948 een bedrijf oprichtte dat zich specialiseerde in leerlooien. In 1970 begon Jackson schapenvachten te leveren aan surfers, die er warme laarzen van maakten om te dragen na het surfen. Al snel professionaliseerde Jackson's bedrijf en werd de kwaliteit en uitvoering van de basic schapenvachtlaars voor surfers verbeterd. In 1994 wordt EMU Australia opgericht, vernoemd naar de nationale vogel van Australie. Inmiddels zijn de laarzen wereldwijd verkrijgbaar, gemiddeld zo'n 50 euro goedkoper dan Uggs, afhankelijk van het model. Leuk aan deze laarzen is dat ze vaak voorzien zijn van extra details zoals linten, strikken, knopen, gespen en prints …het kan allemaal. Voor komende winter ben ik helemaal fan van de donkergrijze variant die ik aan heb op de foto, omdat die kleur bij werkelijk alles past en ook nog eens niet zo snel vies lijkt.

Hierboven even wat kiekjes van de showroom en mijn favoriete items bij Cream PR.

X Wendel

  terug   
Share |